Tilbud om tyverisikring til grundejerforeningens medlemmer

Jeg har fået følgende tilbud om rabat på tyverisikring:

Verisure kan i dag tilbyde Home Premium Alarmsystem til en helt speciel pris til de  boligejere i Grundejerforeningen Ravnsnæs der beslutter sig for at få den tryghed og sikkerhed I hverdagen som et alarmsystem fra Verisure giver.
Normal prisen er kr. 6.995 , men her har jeg mulighed for at lave en storkunde pris på bare kr. 2.995, altså en virkelig stor besparelse på 57%
Samtidig bliver det månedlige abonnement nedsat fra det normale beløb kr 439 til kr. 339, igen en rigtig stor besparelse.
Installations prisen er kr. 2.100 og fradragsberettiget som håndværker fradrag.Nogle vælger at sige at med besparelsen på kr. 4.000 får man i realiteten oprettelsen gratis, plus en ekstra besparelse på Ca. kr.2.000, det er som man vælger at se på det.
Der er flere oplysninger at hente om alarmsystemet på vor hjemmeside www.verisure.dk Men jeg kommer selvfølgelig ud og hilser på dem der vil have et anlæg og forklarer det hele grundigt før man beslutter sig.

Kontakt Verisures lokale repræsentant, der bor i Birkerød, og som har sendt tilbuddet ovenfor

karsten.hammershoey@verisure.com

Og jeg vil gerne understrege, at Foreningen er fuldstændig neutral i valget af leverandør af tyverisikring.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020