Grundejerforeningen Ravnsnæs på Facebook

Vi har faktisk haft en facebook-gruppe et stykke tid, men på Generalforsamlingen var der flere der spurgte, om vi var til stede på Facebook.

På Generalforsamlingen i 2017 var derflere, der spurgte til Facebook, og vi gentager derfor denne information. Man må meget gerne poste indlæg, billeder etc. på Facebook gruppen selv.

Det betyder ikke, at man ikke må sende forslag til opslag på http://www.ravnsnaes.dk, men der er mange, der har lettere ved at komme med hurtige notitser her. For at kunne slå noget op i Facebook gruppen, skal man imidlertid være oprettet som medlem. Det bliver man ved at anmode om det, når man i facebook går ind på denne adresse:

https://www.facebook.com/groups/132837024192/

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Nyheder og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020