Regler for sten på rabatten?

Jeg er blevet spurgt om der gælder andre regler for sten på rabatten i vores grundejerforening end hos andre. Svaret er, at det er de samme regler. Overalt i kommunen gælder den aftale, kommunen har lavet med politiet, som forbyder anbringelse af sten i rabatten.
Rabatten hører i øvrigt til fællesarealet, og det er grundejerens pligt at holde det ryddet, endda til midten af vejen! Det er derfor vi er gået sammen om snerydning. Men dette her eksempel er altså ikke lovligt, se i også kommunens seneste udmelding om regler ud mod offentlig vej. Det kan også blive temmelig dyrt for grundejeren, hvis en bilist eller andre kommer til skade som følge af stenene.

img_2065

med venlig hilsen

Søren Duus Østergaard

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020