Grundejerforeningen har 3 fest-telte

Som man kan låne ved at skrive til formand@ravnsnaes.dk.

Christian Poll har senest brugt dem og skriver:
Der ligger 3 telte i bådhuset henne ved brandvejen ned til søen. De er ca. 5 x 8 meter. Vi er ikke sikre på størrelsen, men vi kunne sidde godt 60 mennesker i to telte i forlængelse i haven uden problemer inkl. buffet borde.

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020