Interessegruppe – vandkvaliteten i Sjælsø

På Grundejerforeningens generalforsamling den 29.4 fremførte Peter Fleckenstein under ‘eventuelt’ ønsket om at etablere en interessegruppe, der kunne hjælpe til at fremme vandkvaliteten i Sjælsø:

Som nævnt ønsker jeg at danne interesse gruppe om vandkvaliteten i Sjælsø.Da søens fisk og fugle synes truede,vil jeg gerne sammen med andre undersøge om vi kan gøre noget. Interesserede bedes derfor henvende sig. Så vil jeg invitere til et møde hos os cpv 21

peter fleckenstein
<peter.fleckenstein.flecke@gmail.com>

mo 2570 9568
carl plougs vej 21
dk 3460 Birkerød

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020