Hjertestarter installeret på garagen mellem Sjælsøvej 53 og 55

Som vi tidligere har fortalt, har Grundejerforeningen modtaget en hjertestarter fra Tryg Fonden. Den er nu monteret og klar til brug. Den hænger på den dobbelte garage mellem Sjælsøvej 53 og 55 – og tak for det til de to grundejere!

Den er transportabel og kan nemt bringes til de, som måtte have brug for hurtig hjælp.

Den fortæller selv, hvordan den skal bruges – men se her en vejledning i hvordan den bruges:

Godt nytår!

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Nyheder og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020