Pileurt – Er du Manden med Leen??

Bag fodboldbanen er den del af foreningens fællesareal tilgroet med pileurt. Vi har foreslået på generalforsamlingen at arealet overgår til kommunen, da det er svært at få bugt med. Men inden generalforsamlingen bloimstrer pileurten, og det vil derfor være en god ide af slå dem ned inden. Har du en le og kan du hjælpe Jens Enochsen, så ring eller skriv til Jens: 53 63 70 31 eller Jens Enochsen jens@enochsen.dk

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020