Trampolin ø 5 meter kan afhentes på CPV 10

Ældre have trampolin (+ 5 meter i diameter) kan afhentes for evt. en god flaske rødvin på Carl Plougs Vej 10. Selve stellet har en del år på bagen, men fungerer uden problemer. Ny dug kun et par år gammel, også forholdsvis nyt net og ringpude. Er skilt ad så nem at transportere.
Mvh
Alfred Andersen

Dette indlæg blev udgivet i Markedspladsen og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020