Filmoptagelse på Sjælsøvej

I kan ikke undgå at have bemærket de store biler parkeret ved foden af bakken på Sjælsøvej. Fra filmselskabet har vi fået følgende info:

Hej Allesamme

I samarbejde med David Stewart, kan jeg her give lidt info omkring filmoptagelserne som foregår lige nu på Sjælsøvej 27.

Først og fremmest vil jeg gerne sige, tusinde tak for jeres venlighed og forståelse. ALLE jeg har snakket med har vist forståelse for vores tilstedeværelse, været venlige og hjulpet os. Det er vi utrolig glade for!

Vi gør meget for at “opfører os pænt”. Det er os som er gæster hos jer og det prøver vi så vidt muligt at imødekomme.

Vi vil derfor også gerne høre fra jer, hvis i har spørgsmål eller meninger i gerne vil dele.

Parkeringssituationen har været lidt en udfordring for os, og vi er blevet nødsaget til at parkere på mange af jer beboers græsareal ud mod vejen. Vi har alle vores køreplader i brug og ligger under de tungeste køretøjer. Jeg har her til aften bestilt flere køreplader, så vi kan ligge endnu flere ud hvis behovet er der. De lover nemlig regnvejr de kommende dage, så vi prøver at være på forkant med dette.

Vi vil gerne melde helt klart ud, at vi på ingen måde stikker halen imellem benene og løber fra eventuelle skader. DOG vil vi gerne have at i beboer henvender jer til os hvis i er utilfredse med eventuelle skader som vi har lavet. Vi vil herefter, i dialog med jer, prøve at se hvordan vi kan kompensere for skaderne på bedst mulig vis.

Det er jo ikke det sidste i ser til os, da vi kommer igen til december. Derfor vil vi også meget gerne have henvendelser fra jer, omkring ting vi kan gøre bedre eller anderledes når vi kommer på besøg igen.

Helt præcise datoer for næste besøg fremgår herunder:

Mandag d. 16 December i tidsrummet 13:30 til 01:00
Tirsdag d. 17 December i tidsrummet 10:30 til 22:30

Datoerne ligger fast, men tiderne kan ændre sig en lille smule.

Igen TUSINDE TAK, for jeres venlighed og forståelse for vores tilstedeværelse!!

I må endelig ringe, skrive eller maile til mig hvis i har spørgsmål 🙂

Med venlig hilsen

Nicolai Carlsson | Location Assistent – Miso Film

M: +45 30 62 10 83 | E: carlsson1905@live.dk