Indbrud – Opdateret

Der har igen været indbrud på Ravnsnæs. Denne gang mest efter kontanter og ikke som tidligere efter designmøbler. Tyvene kom ind ved voldsomt at sparke hoveddøren ind!

Da Rudersdal er en af de mest hjemsøgte kommuner, har Søren Duus Østergaard taget initiativ til at få et tilbud på installation af alarmsystemer fra Verisure. Man er selvfølgelig helt frit stillet om man vil benytte det. Tilbuddet kan fås ved henvendelse til Søren: Tilbud fra Verisure.

Hvis du har indhentet tilbud tidligere, er der ny kontaktinformation her. Tilbuddet har en begrænset løbetid, så interesserede må lige checke igen.

Vi opfordrer fortsat til at man holder øje med sine naboers huse og mistænkelige personer, der ser efter om folk er hjemme. Et yndet trick er at stille ting foran hoveddøren, hvis tyvene mener, at der ikke er nogen hjemme. Telefonopkald uden stemmer er også en måde at checke.

Skulle man få indbrud, er man velkommen til at informere Bestyrelsen – vi slår IKKE adressen op, men vil gerne have et overblik over problemets omfang.

Kontakt Søren for foreningstilbuddet her!

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Nyheder og tagget , af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020