Flytteudsalg

Efter at have boet på Sjælsøvej 31, Ravnsnæsset, i snart 38 år er det nu tid til at komme videre om end det gør ondt.
Jeg har derfor arrangeret et flytte salg i min carport over ting og sager, som jeg ikke skal have med til min kommende bolig.
Kom og se på varerne og giv et bud – der er tale om meget lave priser.
Er jeg ikke hjemme så ring på 40361600.
Med venlig hilsen/Best regards.
Peder Raahede Pedersen,
Pens. Kriminalkommissær – Lægdommer Østre Landsret,
Sjælsøvej 31,
Dette indlæg blev udgivet i Markedspladsen, Nyheder af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020