Babyseng til afhentning!

Vi har en baby/børneseng til gratis afhentning. Den kan ikke slås sammen, men er glimrende at have stående, hvis man pludselig skal have et lille barn til overnatning. Sengen er som ny med en ekstra madras. Sengens mål er 65×120 cm.

Sengen kan efter aftale afhentes på Carl Plougs Vej 33. Tlf.: 40851522

Venlig hilsen

Svend og Ditte Nørgaard Andersen

Dette indlæg blev udgivet i Markedspladsen og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020