Indbrud den 22. oktober 2017 – CPV 6

Der har desværre været indbrud hos os på cpv 6 her i nat. Vi kom hjem kl. 3.00 og har sikkert overrasket tyven/tyvene, da der kun var gennemroder i vores soveværelse og stjålet smykker. Vores hoveddør var blokeret indefra med en stol, men terrassedøren stod åben. De er brudt ind via et kældervindue med værktøj.
Hvis nogen har set eller bemærket noget i nat, så underret politiet som har været her.
Venlig hilsen

Annette og Henrik Bartholdy CPV 6

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020