Stor sort/hvid kat har fået limpulver over sig – obs!

Sorthvid kat har fået lim i pelsenEn meget stor sorthvid kat har her til morgen været inde i vores bryggers, hvor den har væltet en helt ny dåse med pudsgrunder ned over sig da den i forvildelser sprang rundt på bryggersbordet. Det er en lim med kode 00-1 så det er ikke den farligste men pelsen vil jo klistre voldsomt. Det er vandopløseligt så katten kan vel blive syg af at slikke det af. Håber I finder den og hjælper den.
Hilsen Kristian
P M Møllers Vej 17
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020