Kender I nogen, der vil leje hus eller lejlighed ud i vores nærområde mens vi bygger?

Kære grundejer.
I forbindelse med at vi snart bygger nyt hus på CPV 26 har vi brug for et sted at bo i nærområdet fra ca. 01-maj-2017 til 24-dec-2017.
Hvis du/I kender nogen der vil leje hus eller lejlighed ud på Næsset eller i nærområdet hører vi gerne om det. Vi er også interesseret i lejemål kortere end vores byggeperiode men minimum 3-4 måneder. Vi kan godt bebo et hus der står til salg og vil sørge for et pænt og ryddeligt beboet udseende ved evt. fremvisninger. Vi har ingen husdyr. Vi kan kontaktes på jnorrild@gmail.com eller 30754392.

Hilsner Victoria og Jens/CPV 26

Jens Chr. Norrild, Ph.D.
CMC Project Director
CMC Project Planning & Management
Novo Nordisk A/S
Smørmosevej 17-19
DK-2880 Bagsværd
Denmark
+45 4444 8888 (phone)
+45 3075 4392 (mobile)

Dette indlæg blev udgivet i Markedspladsen, Nyheder og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020