Hvorfor støtte Ravnsnæskassen ??

Hvorfor støtte Ravnsnæskassen:

Vi bor i et naturskønt område og her ud over kan Ravnsnæskassen bidrage til, at vi også bor i et hyggeligt kvarter, hvor der er mulighed for at kende hinanden lidt bedre end det er tilfældet, når vi tilfældigt mødes på vejen eller over hækken.

Det kan ske ved, at vi nu kan fremme aktiviteter og arrangementer, hvor vi kan mødes til hyggeligt samvær af festlig eller kulturel karakter. Ravnsnæskassen kan holde hånden under arrangementet økonomisk og yde en erkendtlighed til dem der tager slæbet.

Hvis I selv får lyst til at arrangere noget, kan I kontakte vores kontaktperson, se nederst på siden.

Ravnsnæskassen er den sidste brik, der skal til, for at skabe en fuldkommen grundejerforening, der også kan støtte sociale og kulturelle opgaver af fælles interesse for foreningens medlemmer. Disse arrangementer kan udmærket ske i samarbejde med Lille Eskemosegård. De har allerede en normal grundejerforening, der kan støtte denne type aktiviteter.

Grundejerforeningen Ny kasse stiftet 14-04-2016
Vej-kassen

 

Strand-kassen

Frivillig for søgrundejerne

Ravnsnæs-kassen

Frivillig for alle

Til vedligeholdelse af vejene Til vedligeholdelse og indretning af strandgrundende Til sociale og kulturelle aktiviteter

Vedtægter og stiftelsesdokumenter kan ses på hjemmesiden.

 

Kontaktperson i bestyrelsen
Mikkel Brun Næsager
SV 56
mikkelnaesager@gmail.com