Tyverier på Ravnsnæs

Som det fremgår af nedenstående var der cykeltyveri på CarlPlougsvej 26 og også på Poul Martin Møllers vej samme dag.

Grundejerforeningen har fået en henvendelse fra Hanne Birkbo, der naturligt nok synes at det er utrygt, at tyve går rundt i folks haver om natten medens de er hjemme.Som følge af de seneste cykeltyverier og denne henvendelse, har grundejerforeningen haft kontakt med politiet og talt med dem om tyverierne og den utryghed det skaber. Nordsjælland Politi gør opmærksom på, at alle borgere kan kontakte politiet på e-mail nsj@politi.dk og opfordre til mere politiovervågning, hvis man finder det nødvendigt, men de lover selvfølgelig ikke noget. Alle henvendelser vil blive besvaret.

Vi må opfordre alle til at være opmærksomme på mistænkelig adfærd og anmelde dette.

På bestyrelsens vegne – Søren Duus Østergaard

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020