Fin Jubilæumsmiddag på Magleås!

Selvom vi ikke var så mange, som vi kunne have været, havde vi et ualmindeligt hyggeligt samvær og nød den gode mad og vinmenu, som blev serveret.

Kristian Overgaard bød velkommen og fortalte om baggrunden for VEJLAUGETs etablering, Søren Duus Østergaard fortalte lidt om familien Westerholz ( Karen Blixens onkel), der byggede Magleås, og efter middagen underholdt Rene Merlot med sin gamle lysbilleder fra Ravnsnæssets barndom i ‘Negerlandsbyens’ tid. Det blev kaldt sådan fordi næste alle huse var sorttjærede bræddehuse.

Vi kan varmt anbefale Magleås som center for familiefester og lignende, og man kan kontakte Ole Thomsen, der er bestyrer, på ole@magleaas.dk for at høre om mulighedn. Catering leveres fra Jacob Ernst, der kan kontaktes på post@jacobernst.dk, hvor man kan få tilbud på mad.

se www.magleaas.dk

Venlig hilsen og tak til de fremmødte for dejligt humør

Søren