Festkomitemedlemmer – Grundejerforenings 75 års jubilæum 19. september

Vi kunne stadig godt bruge et par friske m/k til at være med til at planlægge Grundejerforeningens jubilæum i September. Det indebærer ikke opvask eller voldsomt praktisk arbejde, men gode ideer, kreativitet og godt humør.

Vi satser fortsat på at booke en restaurant i nærheden til en aften menu og at en del af underholdningen består i at historiegruppen fortæller om hvad de har gravet op af områdets særlige samling af minder. Hvis nogen derudover vil optræde eller bidrage med musikalske indslag er det rigtigt velkomment.

Skriv til mig hvis I er interesserede: soren@duus.com

(Og til de, der har læst formandens opfordring til at forhåndstilmelde sig til selve arrangementet: Det må man også MEGET gerne gøre – det er ikke bindende, men vi har brug for at få en fornemmelse af hvor mange vi bliver af hensyn til pladsreservation)

mvh

Søren Duus Østergaard, webmaster

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Nyheder og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020