Hvem vil være med i Festkomiteen for Grundejerforeningens 75-års jubilæum?

Vi håber at nogle af beboerne synes det kunne være festligt at hjælpe Bestyrelsen med at gøre vores jubilæum til september hyggeligt. Vi planlægger at finde et sted til at spise for en rimelig penge, hvor vi kan høre om Ravnsnæs’ historie (v. historiegruppen) og gerne modtager forslag til yderligere underholdning. Venligst skriv til soren@duus.com og helst inden den 1.6, hvis du vil være med i en lille grupper, der kan forestå festivitasen den 19. september.

På bestyrelsens vegne

Søren Duus Østergaard

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Nyheder og tagget af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020