Jolle er stjålet!

Den jolle, som vi efterlyste ejeren til i slutningen af maj måned, er nu blevet stjålet!

Da ejeren, Lars Dinesen, kom hjem fra ferie og ville sætte jollen i vandet, konstaterede han, at den var stjålet. Grundejerforeningen har ikke flyttet den, da vi afventede besked fra ejeren. Så nu vil vi gerne bede opmærksomme beboere om at se efter jollen:

Det drejer sig om en ungarnsk jolle, som de fleste af bådelaugets både.

Skroget er hvid glasfiber, toppen er organge.

Har nogen set den, skriv til mig : soren@duus.com eller Lars Dinesen: lars.beck.dinesen@gmail.dk.

Tak for hjælpen!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , af Søren Duus Østergaard. Bogmærk permalinket.

Om Søren Duus Østergaard

CEO Duus.communications, CFO Duus Partners PS - http:www.duus.com external lecturer e-Government at The IT University, Copenhagen. Member of The Danish Technology Council, Board of representatives Member of The Denmark 3.0 thinktank (Dansk IT) Member of The Danish Press Association (Publicistklubben) Associate Member of EA fellows Security/privat Expert EU FP 7 & Horizon 2020