Nu begynder renoveringen af Sjælsøvej!

Kære grundejer

I denne uge (dvs .fra 1. oktober) vil Kommunen gå i gang med at reparere Sjælsøvej. Arbejdet udføres af entreprenørfirmaet NCC. De to første uger vil man udføre alle de indledende arbejder bestående af opretning af brostenkant, fræsning og udskiftning af revnet og smuldret asfalt, udskiftning af riste på vejbrønde mm. Dette arbejde vil hovedsagelig ske på strækningen fra Ravnsnæsvej ned til bækken. Efter planen vil der i uge 42 (15. til 19. okt.) blive udlagt nyt slidlag på hele Sjælsøvej. Dårligt vejr kan betyde udskydelse.

Lige som vi plejer omfatter Kommunens vejreparation kun brostenskanter og belægning, mens eventuel reparation af rabatter og tilslutninger til indkørsler skal udføres af den enkelte grundejer.

Da vi ved, at græsrabatterne let bliver kørt i stykker og især her om efteråret, vil jeg opfordre alle til at benytte Sjælsøvej så lidt som muligt i reparationsperioden og i stedet vælge at køre via Herman Bangs Vej, selv om det skulle være en lille omvej.

I det omfang reparationsarbejderne får indflydelse på skolebuskørslen, vil det som sædvanlig blive meddelt via forældreintra.

Venlig hilsen
Kristian