Glædelig jul

Alt i alt har der været et relativt stille år i grundejerforeningen. I løbet af sommeren lykkedes det at få rabatterne til at se rigtig pæne ud, lige ind til Rudersdal Forsyning begyndte at renovere kloakkerne. Arbejdet har desværre reulteret i, at mange grønne rabatkanter er blevet kørt op.
Jeg har flere gange haft kontakt med Rudersdal Forsyning og klaget over, at de ikke har  gjort nok for at beskytte vore sårbare rabatter, og jeg har fået tilsagn om, at de reparerer det, de har ødelagt.  Desværre sker der nu det, at ødelæggelserne breder sig, også efter at kloakfolkene er væk, fordi man ikke er påpasselige med at holde sig inde på asfalten, når rabatterne alligevel er ødelagte.
Fra grundejerforeningens side vil vi gøre en indsats for at få rabatterne flotte igen, og så må vi se, om vi også bliver nødt til at anmode om jeres hjælp ligesom på Sjælsøvej i år.
Lad os ind til videre glæde os over, at Ruderda Forsyning har renoveret vore kloakker, så de kan holde mange år frem.
På grundejerforeninges hjemmeside har jo løbende orienteret om hvad der sker hernede også om rabatterne og i den forbindelse vil jeg gerne komme med et beskedent nytårsønske om, at mange flere (alle!) vil tilmelde sig til “Sign me up” på den nye hjemmeside, så I får en mail, når der bliver lagt nye meddelelser på. Tilmelder man sig på FORSIDEN, får man besked om alle opdateringer og tilmelder man sig f.eks. kun under NYHEDER, så får man kun besked, når nyhedssiden opdateres.
God jul og godt nytår.
På bestyrelsens vegne
Kristian Overgaard